Dostava poteka vsak torek med 13. in 15. uro (v sezoni jagod se termine prilagodi zorenju, dostavljamo pa večkrat tedensko). Vaše želje oddate preko spletne naročilnice, ki se zapre vsako nedeljo ob 23:59. Obkljukate želene pridelke, količino in izpolnite potrebne podatke o lokaciji dostave. Po dogovoru se lahko naročite tudi na redno dostavo naših sezonskih pridelkov (tedensko, mesečno…). Točno uro dostave vam sporočimo na vašo telefonsko številko ali e-mail. Minimalno naročilo znaša 10 €.

V začetku naše dostavne storitve zaradi logističnih in časovnih omejitev dostavljamo le v določene kraje po Sloveniji (seznam je viden ob zaključku nakupa). Če vaše lokacije še ni na našem seznamu, nam lahko vseeno pošljete sporočilo in našli bomo drugačno rešitev za prevzem naših domačih pridelkov.

Strošek dostave znaša 2,90 € in je za vse kraje (kamor dostavljamo) enak. Za naročila nad 50 € je dostava brezplačna.

Dostavljamo sezonske pridelke, ki trenutno dozorevajo v našem sadovnjaku. Zaradi možnosti skladiščenja, imamo jabolka in jabolčni sok na voljo skozi večji del leta in sicer od konca avgusta pa vse do maja naslednjega leta (odvisno od sezone).

Skozi celo leto lahko naše pridelke prevzamete tudi na tržnici v ljubljanskem BTC-ju, kamniški tržnici ali direktno na naši kmetiji v bližini Brežic.